AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe çorap giydirmek

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sağlığının bozulacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında erkek çorabı giymek yaşanan sorunların sona ereceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek çektiği yokluğun unutulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında kendi çorabını giymek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında ten rengi çorap giymek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalettir.

Kahve falında başkasına çorap giydirmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin çorabını giymek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorapları ters giymek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir