AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, şansızlığın kırılacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, doğru karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek yeni işler peşinde koşulacağına, bahtının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir