AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak bahtının güzelleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğa çiş yaptırmak parasız ve işsiz kalacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir