AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Uzakta oturan yakınlarınızdan iyi haberler alabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun çiş yapmasını görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna çiş yaptırmak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işarettir.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğu çiş yaptırmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Kahve falında küçük çocuğa çiş yaptırmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir