AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, refaha erişileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bir çocuğun çiş yaptığını görmek işlerinin düşeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun çişini yaptığını görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğu çiş yaptırmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu çiş yaparken görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına delalettir.

Kahve falında çocuğuna çiş yaptırmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında çiş yapan erkek çocuğu görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu çişe tutmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir