AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğa mama yedirmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek geçim derdine gireceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında bebek maması yedirmek maddi açıdan rahata erileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek girdiği işleri kaybedeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek mama yedirmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir