AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek maması yedirmek

Kahve falında bebek maması yedirmek

Kahve falında bebek maması yedirmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, işlerinin çok açılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bebek maması yedirmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Kahve falında bebek mama yedirmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yanlış bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek maması yedirmek iş ve mekan değiştireceğine, kalben çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğa mama yedirmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir