AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek mama yedirmek

Kahve falında bebek mama yedirmek

Kahve falında bebek mama yedirmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, engel tanımayan biri olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek mama yedirmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek mama yedirmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalettir.

Kahve falında bebek maması yedirmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, insanların yolunu aydınlatacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir