AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına inanılır.

Kahve falında çocuğa mama yedirmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek dertlerine derman arayacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek maması yedirmek attığı her adımı düşüneceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, günden güne kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında bebek mama yedirmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir