AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe mama yedirmek

Kahve falında bebeğe mama yedirmek

Kahve falında bebeğe mama yedirmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, zahmete ve derde düşeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında bebek maması yedirmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek mama yedirmek başını borçlardan kaldıramayacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir