AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa mama yedirmek

Kahve falında çocuğa mama yedirmek

Kahve falında çocuğa mama yedirmek hedeflerine ulaşacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğa mama yedirmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında çocuğa mama yedirmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına inanılır.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek maması yedirmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, saadete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir