AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, hayırla yad etmeye, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek küslerin ve kırgınların barışacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek maması yedirmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek mama yedirmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir