AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, bazı adımlar atacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin karnını doyurmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnını doyurmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak düşünmeden adımlar atayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir