AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin karnını doyurmak

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, çok kötü günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin karnını doyurmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnını doyurmak onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir