AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun karnını doyurmak

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak rakiplerin geride bırakılacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak endişelerinin son bulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak evlenme yolunda adım atacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnını doyurmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin karnını doyurmak bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir