AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karnını doyurmak

Kahve falında birinin karnını doyurmak

Kahve falında birinin karnını doyurmak eski enerjisini bulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kederinin dağılacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayatın kolaylaşacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birinin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz doğru seçimi yapmanızda etkili olabilir.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında karnını doyurmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin karnını doyurmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir