AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını doyurmak

Kahve falında karnını doyurmak

Kahve falında karnını doyurmak büyük problemler yaşanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, zorluklarının son bulacağına, güzel işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Kahve falında birinin karnını doyurmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında karnını doyurmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir