AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin karnını doyurmak

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, şifa ve moral bulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hayırlı adımlar atacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin karnını doyurmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak saygınlık göreceğine, çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında karnını doyurmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, malların çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir