AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin karnını doyurmak

Kahve falında kedinin karnını doyurmak

Kahve falında kedinin karnını doyurmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun karnını doyurmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün karnını doyurmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnını doyurmak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin karnını doyurmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnını doyurmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun karnını doyurmak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir