AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bebeğe mama yedirmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebeğe mama yedirmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek maması yedirmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bebek mama yedirmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeğe mama yedirmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe mama yedirdiğini görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğa mama yedirmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna mama yedirmek zorlukların günden güne artacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir