AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında parmakta yara görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında parmağının yaralandığını görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmak yarası görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında parmak yara görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında yara görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir