AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, böyle işlere kalkışacağına, zorlukların artacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölülerin yanında yatmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yanında yatmak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, tövbe etmeden vefata yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yanında yatmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında yatmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında yatmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, bir sıkıntıya girmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir