AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin yanında ağlamak

Kahve falında annenin yanında ağlamak

Kahve falında annenin yanında ağlamak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, düşmanını alt edeceğine, her şeyin ters gideceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, bahtın açılacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında annenin yanında ağlamak gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında annenin yanında ağlamak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanında ağlamak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanında ağlamak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ölünün yanında ağlamak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yanında ağlamak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında annenin yanında sigara içmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir