AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek organı görmek

Kahve falında bebek organı görmek

Kahve falında bebek organı görmek güvensizliğini yeneceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek organı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında bebek organı görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek organı görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğin organını görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine inanılır.

Kahve falında eşinin organı görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet eder.

Kahve falında erkek organı tutmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadında erkek organı görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnetsiz organ görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir