AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük erkek organı görmek

Kahve falında büyük erkek organı görmek

Kahve falında büyük erkek organı görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, ruhen güzelleşeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük erkek organı gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında büyük erkek organı görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek organını büyük görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organını tutmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında uzun erkek organı görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek üreme organı görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine alamet eder.

Kahve falında erkek cinsi organı görmek hastalıklarından kurtulacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek organına sahip olmak imza ve söz yetkisi edineceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir