AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini yere düşürmek

Kahve falında bebeğini yere düşürmek

Kahve falında bebeğini yere düşürmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, şansın döneceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına alamet eder.

Kahve falında yere bebek düşürmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek yere düşürmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına delalettir.

Kahve falında bebeği yere düşürmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yere düşen bebek görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir