AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, gelir elde edeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ticaretin büyüyeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bebek yere düşürmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği yere düşürmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek çok büyük bir acı duyacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında yere bebek düşürmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yere düşen bebek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir