AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere bebek düşürmek

Kahve falında yere bebek düşürmek

Kahve falında yere bebek düşürmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, rahat yaşayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yere bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında bebeğini yere düşürmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin yere düştüğünü görmek kişinin şifaya kavuşacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere bebek düşürmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek yere düşürmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği yere düşürmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Kahve falında yere düşen bebek görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği yere düşürmek ekmek bulamayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir