AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları yanmak

Kahve falında bacakları yanmak

Kahve falında bacakları yanmak kısmetlerin azalacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında bacakları yanmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında bacağı yanmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bacakları yanmak büyük bir proje ortaya koyacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbisesi yanmak gelirinin artacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütten yanmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları yanmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratı yanmak kırılan kalplerin barışacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarda yanmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir