AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı alçıda görmek

Kahve falında bacağı alçıda görmek

Kahve falında bacağı alçıda görmek evlerindeki huzurun artacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağı alçıda gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında bacağını alçıda görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bacağının alçıda olduğunu görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bacağı alçılı görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına delalettir.

Kahve falında bacağının alçıya alındığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı alçıda görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toz alçı görmek zorlukların artacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ayakları alçıda görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak alçıda görmek rahat bir hayatı olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir