AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek atleti giymek

Kahve falında erkek atleti giymek

Kahve falında erkek atleti giymek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ailesini utandırmayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek atleti giymek gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Kahve falında erkek atleti giymek daha fazla kazanç elde edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının atletini giymek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz atlet giymek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı atlet giymek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında atlet giydirmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni atlet giymek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında temiz atlet giymek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir