AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz atlet giymek

Kahve falında temiz atlet giymek

Kahve falında temiz atlet giymek herhangi bir sorun yaşamayacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Kahve falında temiz atlet giymek gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında temiz atlet giymek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz atlet görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil atlet giymek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz atlet giymek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atlet giydirmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının atletini giymek takdir edileceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın atleti giymek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek keyfin kaçacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir