AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı atlet giymek

Kahve falında kırmızı atlet giymek

Kahve falında kırmızı atlet giymek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı atlet giymek gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı atlet giymek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı atlet görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil atlet giymek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işarettir.

Kahve falında atlet giydirmek işlerin rast gideceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının atletini giymek hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında atlet giydiğini görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, maddi kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet giymek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir