AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni atlet giymek

Kahve falında yeni atlet giymek

Kahve falında yeni atlet giymek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, karşılıksız bırakmayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni atlet giymek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kahve falında yeni atlet giymek esenliğe kavuşacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni atlet görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yeni atlet almak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil atlet giymek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın atleti giymek sıkıntıların son bulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında atleti ters giymek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işsiz kalmaya işarettir.

Kahve falında atlet giydiğini görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek atleti giymek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir