AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlet giydirmek

Kahve falında atlet giydirmek

Kahve falında atlet giydirmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atlet giydirmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Kahve falında atlet giydiğini görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek atleti giymek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza yorulur.

Kahve falında atlet giydirmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, eşiyle bahtiyar olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil atlet giymek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı atlet giymek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının atletini giymek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeni atlet giymek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, arabuluculuk yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir