AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, yaşamın kolaylaşacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Kahve falında beyaz atlet giymek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulur.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz atlet giymek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı atlet giymek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atlet giydiğini görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine inanılır.

Kahve falında başkasının atletini giymek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kadın atleti giymek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında atlet giydirmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir