AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının atletini giymek

Kahve falında başkasının atletini giymek

Kahve falında başkasının atletini giymek parasız ve ekmeksiz kalacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kişinin esenlik bulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalettir.

Kahve falında başkasının atletini giymek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında atleti ters giymek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında temiz atlet giymek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında atlet giydirmek eğlenceli günler geçirileceğine, güvensizlik duymaya rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet giymek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, derin bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı atlet giymek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni atlet giymek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek atleti giymek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sermaye elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının atletini giymek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir