AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, tebrik edileceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuşmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, hayatının daha kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle el ele tutuşmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir