AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak anlaşmazlıkların biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak büyük sorunlar yaşayacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuşmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir