AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında erkekler el ele tutuşmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekler el ele tutuşmak tartışmaların sona ereceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir