AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, çok sevineceğine, kazançlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Kahve falında yakın arkadaşla el ele tutuşmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşla el ele tutuşmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, mali sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla el ele tutuşmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla el ele tutuşmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle el ele tutuşmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle el ele tutuşmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamla el ele tutuşmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir