AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının etek giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının etek giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının etek giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının etek giydiğini gördüyseniz:

  • Tartışmaları fazla uzatmadan geçiştirirseniz olayların büyümesini önleyebilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşının etek giydiğini görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının etek giydiğini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin etek giydiğini görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında etek üstüne etek giymek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında bol etek giymek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında üç etek giymek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri etek giymek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir