AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah etek ceket giymek

Kahve falında siyah etek ceket giymek

Kahve falında siyah etek ceket giymek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, bereketli işlere gireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah etek ceket giymek gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Kahve falında siyah etek ceket giymek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı etek ceket giymek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ceket giymek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Kahve falında siyah deri ceket giymek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işaret eder.

Kahve falında siyah etek giymek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir