AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak gün günden daha da kötüye gideceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tutmak refah düzeyinin yükseleceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşın elini tutmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının elini tutmak bir sınavdan geçileceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elini tutmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinin elini tutmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir