AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği yanağından öpmek

Kahve falında erkeği yanağından öpmek

Kahve falında erkeği yanağından öpmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeği yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Kahve falında bi erkeği yanaktan öpmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, nimetin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeği yanağından öpmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, işlerin yolundan çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanak öpmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir