AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek akrabaya sarılmak

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, eline çok büyük kazanç geçeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine yorulur.

Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasına sarılmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarına sarılmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen akrabaya sarılmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayla sarılmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir akrabaya sarılmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir