AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek

Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek

Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sağlığından olacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında akrabaya sarıldığını gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Kahve falında ölmüş bir akrabaya sarılmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine yorulur.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen akrabaya sarılmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabasına sarılmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akrabalara sarılmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarına sarılmak üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş akrabaya sarılmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir