AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasına sarılmak

Kahve falında akrabasına sarılmak

Kahve falında akrabasına sarılmak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, şansının bahtının açılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabasına sarılmak gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Kahve falında akrabasına sarılmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işarettir.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarla sarılmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ölen akrabaya sarılmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bir akrabaya sarılmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir akrabaya sarılmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabaya sarılmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş akrabaya sarılmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir