AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarına sarılmak

Kahve falında akrabalarına sarılmak

Kahve falında akrabalarına sarılmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, çirkin sözler işitileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yeni işler alacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarına sarılmak gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Kahve falında bir akrabaya sarılmak kendi bildiğini okuyacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabaya sarılmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabaya sarılmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarına sarılmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak gözyaşına boğulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasına sarılmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında akrabalara sarılmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir