AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla sarılmak

Kahve falında akrabayla sarılmak

Kahve falında akrabayla sarılmak geçmişi unutup geleceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayla sarılmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş akrabaya sarılmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında akrabaya sarıldığını görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabasına sarılmak prestij kaybı yaşanacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında ölü akrabaya sarılmak can bulacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir akrabaya sarılmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında akrabaya sarılıp ağlamak güvenli ve mutluluk dolu seyahate, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabaya sarılmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir